No.
Titel
04309
Attentie! Buurtpreventie bord


Uw buurt verdient beter!

Uit onlangs gehouden onderzoek is gebleken dat het ophangen van een bordje met de tekst Attentie! Buurtpreventie de criminaliteit in de betreffende buurt sterk terugdringt en het gevoel van veiligheid significant verhoogt. Gemeenten in Nederland verzorgen de plaatsing van officiële Attentie! Buurtpreventie-bordjes, maar de wachttijden zijn onacceptabel lang.

Steeds vaker nemen bewoners ten einde raad zelf de schaar en zwarte tape ter hand om toch dat zo fel begeerde 'veilige gevoel' te verkrijgen. Deze zelfgemaakte bordjes bieden op de lange duur natuurlijk geen soelaas. Afbladderende wrijfletters, doorgelopen inktjet-printjes, verroeste nietjes, insteekhoesjes vol regenwater, wapperend tape en kromgetrokken stukken spaanplaat speelt vandalen enkel in de kaart.

Dier in Bedrijf schiet de burger te hulp! Wij leveren een water- en vuurbestendig, schimmelwerend en visueel aantrekkelijk bordje met de tekst "Attentie! Buurtpreventie". Het bordje wordt standaard geleverd met vier bijpassende montageschroefjes.

Grijp uw kans en maak nu ook van úw buurt een echte Attentie!-buurtpreventie-buurt!Produkt No. 015
Omschrijving Attentie! Buurtpreventie Bord
Afmetingen 200 x 200 x 5 mm
Gewicht 400 gram
Kleur Wit, zwart
Materiaal Plastic, lak, schroeven
Inclusief Montage-schroeven
Exclusief
Opmerkingen Dit produkt is helaas niet meer leverbaar


[Meer Dier in Bedrijf produkten]


Dier in Bedrijf Archief ©