No.
Titel
02121
Steun Emmie met een kaartje

(Onderdeel van Envelop #9)


Lief lid.

Emmie Stroophol (46) maakt op dit moment een hele moeilijke periode door. Enkele maanden geleden heeft Emmie een auto-ongeluk gehad waar ze een flinke whiplash aan overhield. Bovendien kampt ze al jaren met relationele problemen die haar carrière geen goed doen.

Momenteel zit Emmie voornamelijk thuis en voelt zich ongelukkig. Familie en vrienden heeft ze nauwelijks, en daarom vinden wij van Dier in Bedrijf dat we iets voor haar moeten doen. Hoevaak stond Emmie immers niet voor ons klaar wanneer wij het niet makkelijk hadden. En was het niet diezelfde Stroophol die ons heeft bijgestaan in de tijd van de rechtzaak tegen bibliothecaris H. uit F?

Enfin, hoe dan ook, het plan is als volgt: In dit zakje bevindt zich een zomer-funcard met bijbehorende post-zegel van Fl. 0,80. Deze kaart kunt u voorzien van enige troostende woorden, een luchtige anekdote of gewoon een mooi gedicht. Stuur de kaart vervolgens naar Emmie Stroophol in Amsterdam. Wellicht zal dit haar de nodige afleiding bieden en misschien zelfs een beetje opvrolijken. Gewoon even doen!


Emmie Stroophol
1e Jan van de Heydenstraat 87-d
1072 TM Amsterdam
Nederland

De reacties:


Dier in Bedrijf Archief ©